حذف index.php از نشانی سایتهای جوملایی به منظور بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر وب انجام میگیرد. این روش از طریق تنظیمات خود جوملا انجام میشود ضمن این که میتوان توسط افزونهها هم این کار را انجام داد.
حذف index.php از نشانی سایتهای جوملایی به منظور بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر وب انجام میگیرد. این روش از طریق تنظیمات خود جوملا انجام میشود ضمن این که میتوان توسط افزونهها هم این کار را انجام داد.
با استفاده از کد زیر، بازدیدکننده بصورت اتوماتیک به صفحهای که مد نظر شماست منتقل (ریدایركت redirect) میشود.
كد زیر را در قسمت کدهای قالب بین دو تگ تگ و قرار دهید.
یکی از مشکلات شایع در جوملا 3 مشکل اضافه شدن خودکار کاراکترهای \"; به مطالب در جوملا 3 است. عموما این مشکل هنگامی بروز خواهد کرد که از طریق مدیریت مطالب جوملا قصد اضافه کردن یک تصویر یا یک لینک را به مطلب داشته باشید، به این صورت که پس از اضافه کردن تصویر یا لینک کاراکتر \"; در ابتدا و انتهای کد html مطلب درج خواهد شد. که در نتیجه هیچ تصویری نمایش داده نخواهد شد و لینکها بدرستی کار نخواهند کرد.
اگر به سورس کد قالبهای جوملا نگاهی انداختی باشید متوجه خواهید شد که در تمام قالبهای جوملا jdocها اضافه شدهاند. وظیفه jdoc ها اینست که مشخص میکنند قسمتهایی از محتوای جوملا شامل افزونهها، مطالب، هدر یا ... در کدام قسمت یک صفحه وب قرار بگیرند و نمایش داده شوند.
از نسخه جوملا 2.5.4 به بعد هسته این سیستم مدیریت محتوا با یک کامپوننت بروز رسانی جدید بروز میشود، که به جای افزونهها / مدیریت افزونهها / بروزرسانی قابل استفاده است.
اگر کامپوننت بروز کننده در آیتمهای موارد نصب شده در مدیریت جوملا قابل رویت نیست میتوانید این مشکل را با مطالعه این مقاله مرحله به مرحله مرتفع کنید.
یکی از مهمترین بخشهای جوملا، مدیریت کاربران میباشد. بسیاری از وبمستر ها نیاز به تعیین سطوح دسترسی مختلف در مطالب سایت، برای کاربران دارند، همچنین در نحوه ارائه خدمات نیاز به تعیین سطح دسترسی کاربران سایت به بخشهای مختلف بیشتر مشهود است.
اگر سایت جوملای شما ناگهان متوقف شده و پیغام خطای "jtablesession::store failed" را مشاهده کردید با انجام چند مرحله براحتی قادر خواهید بود این مشکل را برطرف کنید.
برای تصحیح کردن این خطا باید در بانک اطلاعاتی جدول prefix_session را Repair کنید.
گاهی اوقات در اجرای جوملا مشکلاتی پیش میآید.
برای بررسی و رفع خطاهای احتمالی باید Display Errors روشن باشد تا خطاهای مزبور نمایش داده شود.
معنی این پیغام اینست که جوملا قادر به برقراری ارتباط با بانک اطلاعاتی MySQL نیست . اگر در طول فرآیند نصب یا بعد از آن شما با پیغام خطای "Unable to Connect to the Database" مواجه شدید به این معنی است که شما جزئیات مربوط به اتصال به بانک اطلاعاتی را بدرستی وارد نکردید و در این صورت جوملا به شما اجازه ادامه فرآیند نصب را نخواهد داد تا زمانی که جزئیات اتصال به بانک اطلاعاتی به درستی تصحیح شوند.
قصد داریم قالبی برای جوملا 1.5 طراحی کنیم و به تفاوتهای آن با قالبهای جوملا 1.6 و 1.7 و جوملا 2.5 بپردازیم. کدهای جوملا (به زبان php) هستند که در طراحی قالبهای جوملا مورد استفاده قرار میگیرند. شما براحتی میتوانید این کدها را کپی کنید و بسته به نیازتان آنها را تغییر دهید.